Am incercat sa creem un cadru de relaxare si confort prin calitatea serviciilor noastre. Decorul si atmosfera relaxanta in care va veti regasi dimineata, savurand o cafea buna in timp ce rasfoiti presa sau admirati privelistea poate fi tintr-adevar o experienta a bunului gust si nu in ultimul rand o lectie de stil. La pranz va rasfatam cu salate delicioase si sandwich-uri impreuna cu o gama diversificata de bauturi racoritoare sau specialitati "Dolce by Crema" iar seara poate un cocktail special impreuna cu prietenii va va face sa simtiti si sa savurati din plin atmosfera relaxanta si intima pe care am incercat sa o creem.

Designul interior este bazat pe un stil modern-avangardist regasit in primul rand in ambientul de pe casa scarilor unde va intampina inca de la intrare scarile generoase placate cu granit si combinat pe perete cu un tapet tipic englezesc, in tonuri calde si subtile, conturat de balustrada din fier forjat ce are un design dinamic si original.
Etajul I este un amestec placut de accente futuriste date de modelul usor exagerat al formei stalpilor combinat cu un joc genial de culoare ce se intrepatrunde cu tapetul vinilat - scaldat in crem si linii dinamice, special adus din Dubai, canapelele minimaliste si lampadarele manufacturizate - o idee realizata de designer. Pentru a completa tot acest ansamblu draperiile in stil venetian cu bandou ce are o forma aparte, accentueaza atmosfera relaxanta a spatiului creeand intimitate si echilibru. Barul are o forma cat se poate de simpla; o perdea aurie din franjuri delimiteaza spatiul si in acelasi timp da o subtila continuitate formelor. Aceeasi perdea o veti regasi si la etajul II - un element prin care sa incercat o uniune a spatiilor acestea regasindu-se doar in tonurile folosite: crem, maro-cafeniu, auriu "ducado". Veti observa contraste subtile la fiecare etaj, armonizate de un spatiu cat se poate de simplu insa foarte bogat in imagini datorita ferestrelor enorme care pun in evidenta tendinta de spatialitate.
Etalu III este mai mic ca dimensiune ceea ce a obligat la conceperea unui design care sa nu rupa ansamblul liniilor si formelor de la etajele inferioare. Astfel s-au folosit contraste puternice de culoare care ziua dau spatialitate iar seara cu ajutorul luminilor, un ton subtil de intimitate.In linii mari, s-au recreat caracteristicile unor stiluri grandioase prin ideile care le reprezinta, pastrandu-se insa ca linie prioritara necesitatea omului modern: confortul si relaxarea.